Út a céljaid megvalósításához


Költség csökkentésHáztartás kalkulátor


Érdekel, hogy mennyi az éves kiadásod a háztartásodra? És az érdekel, hogy mennyivel kevesebb lehetne, ha növényi koncentrátumokat használnál?

Kattints ide, a háztartási kalkulátor megnyitásához.Spórolás a fogkrémen


Egy nagy tubus fogkrém (125ml) átlagosan, használattól függően 3-4 hétig elegendő egyetlen embernek. Ezek árai a minőségtől és funkcióktól függően 460ft - 2200Ft között mozognak. Tehát egy ember átlagosan 15 tubussal használ el, tehát 6900Ft - 33000Ft között költ fogkrémre éves szinten.


Az általunk ajánlott fogkrém, minden funkciót ellát egyben, organikus növényi koncentrátumú. Nem tartalmaz zúzalék anyagot. Minimum 8 hónapig, de akár egy évig is kitart. Egy ember éves szinten minimum 6000Ft-ot spórol a használatával. Még akkor is, ha a legolcsóbb fogkrémet használta előtte, ha fogfehérítős egészségesebb fogkrémet használt, akkor ennél jóval többet is megtakaríthat.


Spórolás mosószerrel


Egy átlagos család hetente 5-8 alkalommal mos. Az 260 - 416 alkalom egy évben. Egy átlagos mosóporral egy mosás 30Ft - 120Ft. A mosóporok többsége csak elfedi a foltot, de nem szedi ki. Nagy részük, a ruhák anyagát, színét is roncsolja.


Amit mi ajánlok, az szintén egy prémium minőség. Éves szinten a fent említett mosóporral szemben a minimum megtakarítás 1600Ft - 2500Ft között van. Organikus növényi koncentrátumú. Biológiai úton lebomló, nem károsítja a mosógépet, a csöveket, és a környezetet sem.Kattints ide, a háztartási kalkulátor megnyitásához.
Ha érdekelnek a spórolási lehetőségek, jelentkezz bátran és mindenben segítek.