Természetes növényi kozmetikumok


Növényi kozmetikumok


Az ARTISTRY bőrápoló termékcsalád azokat szólítja meg, akik az élenjáró tudomány és technológia legújabb eredményeit igénylik. Az ARTISTRY márka bizonyított eredményeket felmutató, modern presztízs termékeket kínál abból a célból, hogy az öregedés látható jeleivel szembeni harc igen hatásos fegyverét adja az Ön kezébe, továbbá olyan színes kozmetikumokat, amelyek a választékosságukkal tűnnek ki.


A beautycycle márka egyszerű, mégis komplett szépségápolási megoldást kínál, amelyet az elemek természetes ereje ihletett. Ez a termékcsalád kiváló azok számára, akik törődnek a külsejükkel, de nem szeretik a komplikált szépségápolási rutint. Teljesen személyre szabott megközelítés a szépség eléréséhez: a levegő megfiatalít, a víz szomjat olt. A föld egyensúlyt teremt. A tűz energetizál és a színek ragyogást nyújtanak. Az egyszerűen használható és megfizethető, természetes összetevőkből álló beautycycle bőrápoló termékek exkluzív MICROQUAD hatóanyag-együttest tartalmaznak, amely a bőrrel harmóniában fejti ki hatását, míg a színes kozmetikumok bőséges választékával fokozhatja és kihangsúlyozhatja egyedi szépségét.


Hajápolás
Pontosan tudjuk, hogy a kifogástalan megjelenéshez több kell a megfelelő bőrápolásnál. A SATINIQUE hajápoló rendszere éppen ezért olyan egyedülálló hajápoló termékcsaládot kínál, amely klinikailag bizonyítottan helyreállítja, megerősíti és megvédi a hajat a stressztől, a szennyeződésektől és a túlzott formázástól. A PROTIQUE hajápoló rendszer kényelmesebb, mindennapi használatra alkalmas, és az egész család igényeit kielégítő, gyengéden ápoló termékeket tartalmaz.


Testápolás
A mindennapi kényeztetéshez válassza a BODY SERIES testápoló termékcsaládot. A friss illatú dezodortól a nyugtató hatású testápolóig ebben a termékcsaládban minden olyan terméket megtalál, amelyek segítségével vásárlói tetőtől talpig jól érezhetik magukat, és minden nap a maximumot hozhatják ki magukból.


Arcápolás Férfiaknak
A férfiaknak kifejlesztett TOLSOM és HYMM termékcsaládok a férfiak bőrápolási igényeihez illeszkedő összetételű termékeket tartalmaznak. A TOLSOM egy nagy teljesítményű, prémium termékekből álló márka, amely jól látható és klinikailag is bizonyított eredményeket kínáló gél-készítményeket és arctejet tartalmaz. A TOLSOM termékcsalád kiegészítéseként a HYMM for Men a borotválkozás komplett élményét kínálja. A HYMM termékeket úgy tervezték, hogy a bőr borotválkozás közben és után is csúcsformában maradjon.


Szájápolás
A tökéletes megjelenéshez mindig hozzátartozik a magabiztos mosoly! A legnagyobb példányszámban értékesített GLISTER szájápolási termékei megelőző védelmet kínálnak, amely gyönyörű mosolyt biztosít nap mint nap. A tudományos kutatások eredményeként kialakított összetételű GLISTER termékek tökéletes megoldást jelentenek a könnyen elvégezhető, hatékony szájápolási rutin kialakításához.


Illatok
Végül varázsolja el környezetét egy ellenállhatatlan illattal. Akár meleg és érzéki illatra vágyik, akár olyan illatot keres, amely energetizálja és felfrissíti, a férfi és női illatválasztékból minden személyiséghez és minden hangulathoz megtalálja a megfelelő terméket.


Az Ön bőre él és állandóan fejlődik, változik. Az év különböző évszakaiban, és az eltérő életszakaszokban a bőrnek más és más az igénye. A hölgyek folyamatosan arra törekszenek, hogy a tápanyagok és az ápolás harmonikus egyensúlyát biztosítsák bőrüknek. A beautycycle minden nő számára lehetővé teszi, hogy életkorától függetlenül, több életcikluson keresztül megőrizze fiatalosságát és gyönyörű megjelenését. A beautycycle összesen öt kollekcióból áll, amelyet az elemek ereje ihletett: a levegő a megfiatalításhoz, víz a szomj oltásához, föld az egyensúly megteremtéséhez, tűz az energetizáláshoz és színek a ragyogáshoz.


A beautycycle elősegíti a személyre szabott szépségápolási rutin kialakítását az alábbiak segítségével:
- Bőrápolási és színes kozmetikumok, amelyeket a természet elemei ihlettek.
- A levegő, a víz, a föld, a tűz és a színek megkönnyítik a bőrtípusnak megfelelő termékek kiválasztását.
- Az exkluzív MICROQUAD hatóanyag-együttes természetes összetevőket és elemeket tartalmaz, amelyek ott hatnak, ahol a bőrnek a legnagyobb szüksége van rá.
- Személyes kapcsolat a nagyobb vásárlási élmény érdekében.
- Egyedülállóan magas érték megfizethető árszinten.Ha bővebb információkat szeretnél, akkor írj nekem vagy kattints ide.