Gondolkodj pozitívan


A pozitív gondolatok ereje


Rengeteget hallani mostanában, a pozitív gondolatok hatalmáról. A vonzás törvényéről. De vajon, mi az igazság? Valóban működik, vagy csak a mai idők divatja mindez? Sokak fejében megfordulhatnak ezek a kérdések. Nyugodt szívvel én csak annyit tudok mondani, hogy nekem beváltak. Én meggyőződtem a pozitív gondolatok erejéről. Próbáld ki, hisz nincs mit veszítened. Csak nyerhetsz! Hogyan is fogj hozzá? Nagyon egyszerű. Lefekvés előtt néhány kedves gondolattal a fejedben térj aludni. Ébredés után, próbálj a lehető leghamarabb jó hangulatba kerülni. Ez a jó hangulat kitart egész nap, csak egy kis idő kell, míg hozzászoksz.


Tanácsok:

1. Használj pozitív megerősítéseket. Ezekről lentebb olvashatsz.

2. Este lefekvés előtt olvass néhány oldalt egy pozitív gondolatos könyvből, vagy nézz vígjátékot.

3. Hozd magad ébredés után a lehető leghamarabb, jó hangulatba. Hallgasd meg a kedvenc zenéd, gondolj valami szépre, dúdolj, énekelj, egyél egy kocka csokit, csinálj bármit, amitől jó lesz a kedved.

4. Mosolyogj annyit, amennyit csak tudsz. Még akkor is, ha ezt a kedved nem indokolja. Mert ha sokat mosolyogsz, akkor az agyad azt a jelzést kapja, hogy boldog vagy, és valóban az is leszel, ha sokat mosolyogsz.

5. Hallgass mantrákat, vagy meditációs zenét, naponta legalább 5-10 percig. De közben ne csinálj mást, csak próbáld kiüríteni az elméd. Ilyen kitisztult állapotban, még hatásosabbak a pozitív megerősítések.

6. Használj pozitív gondolatokat üzenő háttérképeket a telefonodon, számítógépeden, bármin, ahol lehetséges. Ha meg van a lehetőséged és tudásod hozzá, akkor csinálj magadnak egyedi, személyes háttereket.


Pozitív megerősítések:

A pozitív megerősítések az én életemet jobbá tették. Csak annyi kellett, hogy beiktattam az életembe őket, levetkőztem a rossz szokásaimból, és jó szokásokkal helyettesítettem azokat. Minden a gondolatoknál kezdődik. Ha a fejedben csupa jó dolog van, akkor hamarosan csupa jó dologban lesz részed, és sajnos ez fordítva is igaz.
Csak hidd el, hogy az élet szép, és az is lesz számodra.

Én minden reggel, ebéd közben, és este elmondom a saját pozitív megerősítéseimet. Egyesek tükör előtt mondják maguknak, és erre esküsznek, van aki felveszi az elmondott megerősítéseit, és napjában 10-20 alkalommal visszahallgatja, megint mások magukban mondják. Ki kell tapasztalni, hogy melyik a hozzád való. Szerény véleményem szerint, mindenkinek más módon a leghatásosabbak a pozitív megerősítések. A lényeg, hogy mond, vagy gondolj rájuk.


De mik is a pozitív megerősítések valójában?

Jelen idejű kijelentések. Vagyok valamilyen, van valamim. Célszerű jelzőket is kapcsolni hozzájuk. Pl.: Gazdag vagyok, helyett. Nagyon gazdag vagyok. Egészséges vagyok, helyett. Majd kicsattanok az egészségtől. Nagyon FONTOS, hogy tagadást ne használj bennük. Nem baj, ha éppen nem vagy gazdag, vagy nem vagy egészséges mikor ezekkel a megerősítésekkel élsz. Csak meggyőződéssel mond, és mond, és mond. Idővel meglesz a hatása.


Elengedés

Bizonyos esetekben, valamire nagyon koncentrálunk, és mégsem jön össze. Sajnos velem is előfordult. Legyünk kitartóak, de ha már nagyon nem hisszük, hogy sikerülhet, engedjük el a gondolatot. Ne törődjünk vele, hetekig, talán hónapokig. Aztán, amikor újra jön a belső késztetés, hogy foglalkozzunk a témával, akkor sikerülni fog.


Ha egy megoldást keresel, kattints ide.
Pozitív megerősítő hátterek:

Gazdagság áramlik az életembe


Akárhová nyúlok, ott pénz terem


Bevételeim folyamatosan gyarapodnak
Ha egy megoldást keresel, kattints ide.