Légy pozitív egész nap


Pozitív mentalitás


A pozitív mentalitás bearanyozza a mindennapjainkat. Nem akarlak meggyőzni, de próbáld ki. Már reggel pozitív hangulatba hozod magad, akkor a pozitivitás végiggyuruzik a napodon. Csupa jó dolog fog történni veled, amitol még jobb hangulatba kerülsz. Csak arra kell vigyázni, hogy véletlenül se ess ki a pozitív légkörödből.


Jómagam, hiszem, hogy minden okkal történik. Minden azért van úgy, ahogy, hogy abból fejlődjek. Minden nézopont kérdése. Még ha valami nagyon rossznak is tűnik, nem szabad rossznak látni. Fogjátok fel kihívásnak, próbatételnek, egy kis akadálynak, a céljaitok elérése érdekében. Nem lehet minden egyszerű. Kellenek kihívások, ahol fejlődünk.


Mindig jó dolgokra gondolj, arra fókuszálj, amit szeretnél. Csak és kizárólag arra amit el akarsz érni.


Egész nap vidámnak, derűsnek kell lenni. Örülni az új munkáknak, feladatoknak. Ha a főnök kioszt nekünk egy csomó plusz munkát, akkor ezt is nézzük úgy, hogy megbíz bennünk és ezért örömmel és lelkiismeretesen végezzük el azt. Még akkor is, ha nem jár érte pluszjuttatás anyagilag, elismerést és tapasztalatot mindenképpen nyerünk vele. Higgyétek el, ha mosolyogva és valóban lelkiismeretesen minden munkát elvégeztek, akkor meglesz a gyümölcse.


Légy kedves az emberekkel. Akkor is, ha ők ezt rögtön nem is viszonozzák. A jó kedélyű, kedves emberek nagyon sikeresek az életben. Legyél hálás minden apró figyelmességért, és viszonozd őket. Ez elindít egy kölcsönhatást, ami még pozitívabbá tesz majd.


Hallgasd meg az emberek körülötted. Ha nincsenek jó hangulatban, akkor segíts nekik. Gyakran egy kis törődés is csodákra képes. Jól esik számukra, ha érdeklődsz, és mesélhetnek. Vagy ha nagyon letörtek, akkor ne hagyd sokáig panaszkodni őket, mert azzal csak a rossz dolgokat erosítenék magukban. Minél hamarabb találd meg a helyzetükben a jót, és világíts rá, hogy ez a helyzet miért is lehet jó számukra. Olykor ez nagyon nehéz feladat, de érdemes segíteni. Mivel számunkra is az a jó, ha csupa pozitív, boldog ember vesz miket körül. Így erősíthetjük egymás pozitív légkörét.


Kedveskedj a munkatársaidnak, barátaidnak. Akár figyelmességgel, akár egy kis csokival, vagy éppen amiről tudod, hogy örülne neki. Nem kell, hogy drága legyen, még csak pénzt sem kell rá költened. Csak éreztesd velük, hogy fontosak számodra, és köszönd meg nekik, a munkájukat, barátságukat, segítségüket. Légy hálás értük.


Amit adsz, azt kapod vissza, még ha nem is hiszel benne. Az univerzumot nem lehet becsapni. Adj annyit, amennyit csak tudsz. Főleg mosolyt. Mosolyogj mindig. Akkor is ha éppen nem áll mosolyra a szád. Ez nagyon fontos! Dicsérd meg a körülötted levőket. Erősítsd bennük a pozitívumaikat. Járj a kedvükben, és légy előzékeny, udvarias. Nem csak azért, mert ebből majd pozitívumokat remélsz. Tedd az életed részévé, az emberekkel való törődést. A jó emberi kapcsolatok, és légkör szintén roppant fontos mindannyiunk számára.


Út egy jobb élethez, kattints ide